onsdag 8. oktober 2008

Første bloggoppgave

Når dere nå har fått opprettet deres egne blogger, er det på tide å begynne å skrive. I det første innlegget ditt vil jeg at du skal skrive noe om hvilke tanker du har rundt norskfaget, og hva du synes om at dere nå skal blogge. Du må gjerne også skrive noe om hvordan du ønsker at bloggen skal vurderes, dersom du har tanker om det allerede.
Det andre innlegget ditt skal ta for seg norsk sidemål. Dere har nå fått tilbake de første nynorsktekstene dette året. Hvordan synes du det gikk? Ta deg god tid til å se gjennom teksten din og tenk gjennom hva du kan gjøre for å forbedre nynorsken din. Sett opp noen konkrete forslag til hva du kan gjøre, og forsøk å være realistisk. Her er det kanskje like lurt å sette seg små delmål som å forsøke å gape over alt på en gang... I begge disse innleggene vil jeg at dere skal øve dere på å sette inn bilder. Husk å velge bilder du mener er relevante for det du skriver om, og oppgi hvor du har hentet bildene fra.

1 kommentar:

LK sa...

Fint å se at jeg har syndet mot det jeg selv har sagt dere skal gjøre... Dette bildet er fra Flickr: www.flickr.com/photos/53611153@N00/763255266